Križaj d.o.o.
Objavljeno
18/10/2024
Lokacija
Muljava, Ljubljana, Novo mesto
Kategorija
Vrsta zaposlitve
Regija dela/iskanja
Osrednjeslovenska, Dolenjska, Zasavska

Opis

krizaj

Si želite delati v prijetnem in strokovnem okolju? Klinika Križaj išče zobozdravnika/co, ki bo delal/a v ekipi vrhunskih strokovnjakov na področju zobozdravstva.
Klinika Križaj je moderna, tehnološko napredna, akreditirana zobna klinika, ki se nahaja na Muljavi, Ljubljani in Novem mestu. Naša ekipa sestoji iz izkušenih zobozdravnikov ter specialistov, ki se posvečajo individualnemu pristopu do vsakega pacienta. Naš cilj je zagotoviti najboljše možno celostno zdravljenje in zadovoljstvo pacientov.

Kot zobozdravnik boste delali v prijetnem in sproščenem okolju, kjer boste imeli priložnost sodelovati pri različnih zobozdravstvenih posegih s tehnološko najbolj naprednimi aparaturami. Velika prednost je tudi možnost izbire lokacije dela in pa učenje od vrhunske ekipe specialistov ki so prisotni v ekipi.

Pričakovanja

- Natančnost in zanesljivost
- Komunikativnost in prijaznost do pacientov
- Zmožnost dela v timu in pripadnost le temu
- Želja po napredku in izobraževanju

Nudimo

- Delo v prijetnem in strokovnem okolju
- Možnost strokovnega razvoja
- Redno in stimulativno plačilo
- Prilagojen delovni čas
- Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 3 mesece)
- zagotovljeno parkirišče

Kako se prijaviti

Če si želite delati v ekipi strokovnjakov, ki vsakodnevno stremijo k napredku in razvoju, delati v sproščenem, tehnološkim naprednim delovnem okolju smo pravi naslov za vas. Prijavite se na ta naslov še danes: matic@klinikakrizaj.si

Uveljavi
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...